01 Ağustos 2020

Manna-Altın Tozu

01 Ağustos 2020
Ankara

 Manna-Altın Tozu

Çeşitli İslam alimlerinin anlatımına göre; 7 Kat sema ve bunların içerisinde 18 ayrı geçiş seviyesi bulunur. Şimdiye değin dünyada yaşamış veli kişilerin en üstünü dahi en fazla 6. Kata kadar ulaşabilmiştir. Her katta ve Seviye de biz insanlara bildirilen yahut bildirilmeyen binlerce varlık vardır. Manna’yı kullanan kişi transa girdiğinde bu seviyelerde ki varlıklarla da temasa geçebilir.

Beynimiz de bulunan epifiz bezi Eser miktarda fakat düzenli olarak melatonin ve seratonin hormonu salgılar. Melatonin epifiz bezinin pineolasit adı verilen hücrelerinden salgılanır. Biyoritmi belirler ya da biyoritm üzerinde etkilidir. Pineolasit hücreleri ışığa duyarlıdır.

Elektromanyetik dalga yoğunluğu arttırıldıkça melatonin salgılanması azalır. Pinolin ise Dış salgı bezleri ya da Ekzokrin bezler olarak adlandırılan sınıfta faaliyet gösterir, salgılarını özel bir kanal aracılığıyla ya da doğrudan vücut dışına verir. Ekzokrin bezler, stroma ve parankima denilen iki kısımdan oluşur. Ekzokrin bezlerin bağ dokudan oluşan kısmına stroma, epitel dokudan oluşan kısmına parankima denir. Tükürük bezleri, derideki ter ve yağ bezleri ekzokrin bezlere örnektir.

Ekzokrin bezler, embriyonik gelişim sırasında örtü epitelinden köken alıp gelişir. Bu madde aynı zamanda bitkilerden elde edilerek bir uyuşturucu olarakta kullanılmaktadır. İnsan beynindeki DMT üretimi genellikle çok küçük miktarlarda olduğu için, psikedelik etkilerini deneyimlemenin bir yolu onu dışarıdan almak. Bu uyuşturucu, insanların farklı boyutları algılamasını mümkün kılmaktadır. DMT kullanmış ya da bu maddeye maruz kalmış kişiler, bir tür birlik hissiyatı deneyimlediklerini savunuyorlar. Normalde tüm psikedelik maddeler, her bireye özel bir takım sanrılara sebep olurlar.

Fakat DMT kullanan bireylerin yaşadıkları deneyimler birbirine çok benziyor. Tüm evrene bakış açılarının değiştiğini ve her şeyin bir olduğu hissiyatının güçlendiğini söylüyorlar. Şamanların beyinlerinde de yüksek DMT salgılaması olduğu biliniyor olsad a buna neyin sebep olduğu halen bilinmemektedir. Halk arasında Peygamber hastalığı olarak bilinen bilim adamlarınınsa temporal lob epilepsisi olarak tanımladığı bu durumu yaşayan insanlarda beyinde yüksek miktarda DMT salgılamasına sebep olduğu için, farklı boyutlara kapılar açıyor ve bir takım şizofrenik sanrılara sebep oluyor.

Ancak bilim adamları bu şizofrenik sanı olarak yorumladıkları durumu henüz açıklayabilmiş değiller. Bilim insanları bu konuda derinlemesine araştırmalar yapmakta ve deneyimlerini kayıt altına almaktadırlar. Son yıllarda bu durum bilim dünyasında büyük karmaşalar kopartmıştır. Manna ise kullanılan tüm harici maddelerden çok daha ileri seviyede melatonin ve seratonin hormonu salgılanmasını sağlayarak beyin içindeki nöronlar arasındaki elektrik aktivitesini güçlendirir.

Bu sebeple beynin az çalışan daha doğrusu ulaşılamayan-hükmedilemeyen yerlerine ulaşılır ve Tüm bilinç altı aktivitelerini kişinin bilinç düzeyinde kontrol altına almasına olanak sağlar. Beynimiz bizim insiyatifimiz dışında günde ortalama 1 milyar işlem yapar. Beynimizin bu kadar büyük bir kısmını kontrol edebilmemiz örneğin yeni bir yabancı dili 1 günde ana dilimiz gibi konuşabilmemize, bitkilerle ve hayvanlarla iletişim kurabilmemize, Çoklu matematik işlemlerini zorlanmadan çözebilmemize Bir akar suyun akışını dahi Suyun aslında canlı olduğunu bilerek moleküler anlamda onu anlayarak izlememize kısacası yaşadığımız dünya’yı artık bambaşka bir gözle görmemize neden olur. Manna’nın etkileri hakkında bildiklerimiz sadece buz dağının görünen yüzüdür. Bu sırlarla dolu altın tozunun bilinmeyen birçok işlevi daha vardır.
[Vahdet Ekolü paylaşımıdır]


Hiç yorum yok:

BU YUNUS EMRE DENEN ŞAHIS ARTIK ÇOK OLUYOR

BU YUNUS EMRE DENEN ŞAHIS ARTIK ÇOK OLUYOR (Ömer Sami Ayçiçek. Araştırmacı-Yazar) Bu, Yunus Emre denen şahıs artık çok oluyor! Ben bu veli z...