05 Eylül 2020

Abdest ve Namazın Fazileti

3 Eylül 2020

Sizde benim gibi çok mu çalışıyorsunuz? Özellikle beyninizi, duygularınızı ve zihninizi kullanarak iş yapıyorsanız; sabah erken kalkın dindar iseniz sabah namazını kılıp öyle güne başlayın. Eğer biliyorsanız meditasyon içinde 20 dk ayırın. Kahvaltı yapmadan güne başlamayın.
Dört saatlik yoğun çalışmadan sonra öğle namazı arkasından huzurla yiyeceğiniz hafif öğle yemeği ve arkasından kahvenizi yudumlayın. Bir saatlik moladan sonra yeniden bir dört saat daha çalışmak için hazırsınız.
Sonra ikindi namazı ile bedeninizi ve zihninizi dinlendirin. Sevgili peygamberimiz abdest ve 5 vakit namazı o kadar muhteşem bir şekilde tasarlamış ki; uygulayınca bana hak vereceksiniz.
Bu moladan sonra hala kendinizde çalışma enerjisi ve şevki bulacaksınız. Akşam namazı ve meditasyonla günün bütün yorgunluğunu bedenen ve zihnen üzerinizden atın.
Yatsı namazını kılıp uykuya hazırlanın ve derin dinlendirici bir uyku çekin. Ertesi sabah hiç alarma gerek duymadan uyanacaksınız.
Bu söylediklerimi başarmak 2-3 ayınızı alabilir. Selam ve sevgilerimle.

Hiç yorum yok:

BU YUNUS EMRE DENEN ŞAHIS ARTIK ÇOK OLUYOR

BU YUNUS EMRE DENEN ŞAHIS ARTIK ÇOK OLUYOR (Ömer Sami Ayçiçek. Araştırmacı-Yazar) Bu, Yunus Emre denen şahıs artık çok oluyor! Ben bu veli z...